TULE MUKAAN METROSPORTIIN

MetroSport on liikunta-ja hyvinvointitapahtuma, johon kaikki Metropolian opiskelijat ovat tervetulleita! Etsimme uusia yhteistyökumppaneita syyskuussa järjestettävään tapahtumaamme. Kiinnostaisiko organisaatiotasi olla mukana liikuttamassa tuhansia opiskelijoita? 

YHTEISTYÖ

MetroSport sai alkunsa vuonna 2001, jolloin opiskelijakaverukset halusivat organisoida liikunta- ja hyvinvointitapahtuman koulunsa muille opiskelijoille. Tuolloin tapahtuma kulki nimellä Stadia Sport. Nykyinen MetroSport -nimi tulee tapahtuman yhteydestä Metropolia Ammattikorkeakouluun.

MetroSport on kasvanut viime vuosina yhdeksi Suomen suurimmista opiskelijoiden liikunta- ja hyvinvointitapahtumista. Tämä vuosittainen liikunta-, hyvinvointi- ja kulttuuritapahtuma kokoaa yhteen Metropolian opiskelijat ja henkilökunnan jäsenet käynnistämään lukuvuoden rennossa meiningissä. 

MetroSport on matalan kynnyksen tapahtuma. Tapahtumassa osallistujilla on yhdenvertainen mahdollisuus tutustua toisiinsa, erilaisiin liikunta- ja urheilulajeihin sekä hyvinvointia tukevaan toimintaan.

MetroSport 2022 järjestettiin Helsingin Olympiastadionilla 5.10.2022 ja ensi syksyn MetroSportin suunnittelu on jo käynnissä. 

Yhteistyökumppanimme voivat osallistua MetroSportiin monilla tavoin. Voitte järjestää tapahtumaan lajikokeilun tai ständin. Voitte myös sponsoroida tapahtumaa ja saada organisaationne näkyville tuhansien silmäparien eteen.

Oletko kiinnostunut olemaan mukana luomassa Suomen suurinta opiskelijoiden liikunta- ja hyvinvointitapahtumaa?

Ota yhteyttä metrosport@metkaweb.fi